díszítés Hibák a könyvekben díszítés

A Varázslók Háborúja

Szabályrendszer:Ha már kijátszottad az előző kötetet, már megállapítottad a HARCI ÜGYESSÉGED, SZÍVÓSSÁGOD és AKARATERŐD, továbbá kezdő Mágikus Erőidet is. A Holdkövet megérintve mind fizikailag, mind pedig szellemileg felfrissülsz. SZÍVÓSSÁG pontjaidat növeld meg 30-cal, AKARATERŐDET pedig 50-nel. Amennyiben SZÍVÓSSÁGOD ezzel a kezdeti értéke fölé emelkedne, úgy növeld meg a kezdeti értéket is, amennyivel szükséges. Amennyiben még csak öt Mágikus Erőt sajátítottál el, válassz egy hatodikat. Ha az Alkímia Iskolájának elsajátítását választod, Tanith-tól kapsz egy Gyógyfüves Erszényt is. Ennek tartalmát a Felszerelés fejezet alatt találod. Fegyvereid, pénzed és felszerelési tárgyaid még mindig nálad vannak. Ezen kívül a Holdkő felfedi előtted a Shianti Felsőbb Erőinek titkát, ezekről a Mágikus erők fejezet alatt olvashatsz bővebben.

Kalandodat 50 AKARATERŐ ponttal kezded, ugyanis a Shianti Holdkövét megérintve ugyanis azonnal feltöltődsz energiával. Jegyezd fel ezt az értéket az Akciótáblázat AKARATERŐ rovatába. Amikor úgy döntesz, hogy varázslatot vagy Varázslóbotod erejét használod, AKARATERŐ pontokat fogsz veszíteni. Ha utad során AKARATERŐ pontjaid bármikor 0-ra, vagy az alá csökkennek, nem használhatsz sem varázslatokat, sem pedig Varázslóbotod erejét. AKARATERŐ pontjaidat pótolhatod a későbbiekben, azok mind 0 alá, mind pedig a kezdeti értékük fölé mehetnek.

A harmadik érték jelképezi a SZÍVÓSSÁGOD. Kalandodat 30 SZÍVÓSSÁG ponttal kezded, a Holdkő ugyanis felfrissíti és megerősíti testedet. Jegyezd fel az értéket az Akciótáblázatba. Ha harc közben megsebesülsz, SZÍVÓSSÁG pontokat fogsz veszteni. Ha a kaland során SZÍVÓSSÁGOD bármikor 0-ra, vagy az alá csökken, meghalsz és kalandod véget ér. Elveszett SZÍVÓSSÁG pontjaidat pótolhatod utad során, ám azok értéke soha nem emelkedhet a kezdeti értékük fölé.
Elválasztás
díszítőkép