díszítés Könyvek díszítés
Száguldó Harcos:
Információk:
Író: Joe Dever
Magyar cím: Slaughter Hegyi Futam
Eredeti cím: Slaughter Mountain Run
Fordító: van20
Borító illusztrátor: Lukas Thelin
Belső illusztrátorok: Ryan Lovelock, Lukas Thelin és Kovács József
Térkép illusztrátor: Francesco Mattioli
Helyszín: Föld
Fejezetszám: 350
Melléklet: Díszdoboz, színes térkép és egy 10 oldalú dobókocka
nagyobb kép a könyvrőlnagyobb kép a teljes könyvrőlkép az eredeti angol könyvrőlkép az eredeti amerikai könyvrőlkép az eredeti új kiadású könyvről
kis kép
Elválasztás
Hátsó borító leírás:
TE VAGY A HOLNAP UTOLSÓ HARCOSA!

Amerika, 2033-ban. Kilenc évvel azt követően, hogy a terrorista ügynökök kirobbantják az északi félteke országait elpusztító nukleáris katasztrófát. Maroknyi szerencsés túlélő föld alatti kolóniákba húzódva átvészelte a sugárhalál rémálmát, s most arra várnak, hogy elkezdhessék lerombolt világuk újjáépítését. Eljött a nap ... ám a fennmaradásért folytatott küzdelem neheze még hátravan.

Cal Phoenixnek hívnak, te vagy a Száguldó Harcos, a Dallas Kolónia 1 bajnoka és védelmezője. Big Spring menedékéből folytatjátok életre-halálra szóló nagy vándorutatok következő szakaszát: a cél El Paso erőddé alakított határvárosa, ami több száz mérföldre fekszik Nyugat-Texas nap égette pusztáitól. Csak hét napod van arra, hogy kiszabadítsd Kate Nortont ősellenséged, a HAVOC vezér Veszett Kutya fogságából, aztán a kolóniáddal találkozva átjuss az El Pasóba vezető egyetlen, bandák őrizte hegyi úton.

A SZÁGULDÓ HARCOS egy lenyűgöző kaland-sorozat, melynek főhőse TE vagy. Ebben a könyvben TE hozod meg a döntéseket, és TE vívod meg a csatákat.

A SZÁGULDÓ HARCOS sorozat kötetei:

1. ORSZÁGÚTI POKOL
2. SLAUGHTER HEGYI FUTAM
3. AZ OMEGA ZÓNA
4. KALIFORNIAI VISSZASZÁMLÁLÁS

Az izgalmas kalandregény-sorozat külön-külön is játszható, de össze is fűzhetőek egymással egyetlen epikus történetté.
díszítőkép